ANTOINE kūno kvepalai "INTENSE" 30 ml

36,40 € 52,00 €

Į krepšelį

ANTOINE kūno kvepalai "INTENSE" 30 ml

Prabangus ir išskirtinis kvapas yra stiprus ginklas. „INTENSE“ kvapas pažymėtas vyriškumu. Jame dominuojančios pačiulio  ir odos natos –svaiginančios ir veržlios. Bazinis gintaras duetą švelnina ir sujungia. Derinys sukurtas vyrams, tačiau puikiai tiks ir ypatingus, tvirtus kvapus mėgstančioms moterims. 

Dėmesio: Paskutinė prekė sandelyje!

KINTENSE

Dėmesio: Paskutinė prekė sandelyje!

-30%

52,00 €

Sumažinta kaina!

36,40 € 52,00 €

Į krepšelį

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 3 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 3 taškų kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 €.

Daugiau info apie prekę

„INTENSE“ kvapas pažymėtas vyriškumu. Jame dominuojančios pačiulio  ir odos natos –svaiginančios ir veržlios. Bazinis gintaras duetą švelnina ir sujungia. Derinys sukurtas vyrams, tačiau puikiai tiks ir ypatingus, tvirtus kvapus mėgstančioms moterims. 

Kvapai yra menas, prakalbinantis prisiminimus. Taip pat kuriantis naujus. Skirtingi kvepalai mums daug ką reiškia – pirmąjį pasimatymą, kelionę, ar svarbų gyvenimo tarpsnį. Prisiminimams reikia išskirtinės kokybės kvapo. Prancūzijoje įsikūrusi kompanija “Antoine” pasižymi išskirtinai jausmingais kūriniais.  

- Išskirtinės kokybės kūno kvepalai gaminami Prancūzijoje

- Gamybai naudojamos haute couture kokybės žaliavos

- Talpa 30 ml

- Kad kvapas būtų intensyvesnis, siūlome rinktis tos pačios ANTOINE  „INTENSE“ linijos audinių skalbiklį ir minkštiklį, prausimosi priemones.