Nagų serumas ONYHELP (oniholizei gydyti) 50ml.

14,00 €

Į krepšelį

Nagų serumas ONYHELP (oniholizei gydyti) 50ml.

Preparate esantis priešpienis veiksmingai kovoja su nago plokštelės išsisluoksniavimo problemomis, užtikrindamas jo glotnumą ir elegantišką išvaizdą. Preparatas turtingas ingredientais, kuriuose gausu drėkinančių ir maitinančių savybių (įskaitant taukmedžio sviestą, kokosų aliejų, vitaminus E ir A), garantuoja greitą regeneraciją ir palaiko gydomąjį poveikį. 

CALLUX

14,00 €

Į krepšelį

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 1 premijos tašką. Jūsų krepšelis bus 1 taškas kurį(-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,10 €.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Daugiau info apie prekę


Talpa 50 ml

NAUDOJIMAS Užtepkite nedidelį kiekį preparato ant nago plokštelės ir po odelėmis, švelniai masažuokite ir palikite įsigerti. Vartoti 1-2 kartus per dieną. Rekomendacijos: Nenaudoti ant atvirų žaizdų, saugoti akis, laikyti vaikams nepasiekiamoje vietojePriemonė drėkina ir maitina sausas odeles ir pačią nago plokštelę. Unikali veikliųjų medžiagų sudėtis regeneruoja ir prižiūri sausas odeles bei nagus. Dėl to odelės ir nagai tampa lygūs, sustiprėja, akivaizdžiai pagerėja bendra jų būklė. Preparate esantis priešpienis veiksmingai kovoja su nago plokštelės išsisluoksniavimo problemomis, užtikrindamas jo glotnumą ir elegantišką išvaizdą. Preparatas turtingas ingredientais, kuriuose gausu drėkinančių ir maitinančių savybių (įskaitant taukmedžio sviestą, kokosų aliejų, vitaminus E ir A), garantuoja greitą regeneraciją ir palaiko gydomąjį poveikį.