Putos nuospaudoms šalinti CALLUX FOAM 18%– 150ml.

9,00 € 9,00 €

Į krepšelį

Putos nuospaudoms šalinti CALLUX FOAM 18%– 150ml.

Putos, kovojančios su nuospaudomis ir sukietėjusiu pėdų bei kulnų epidermiu.Turi minkštinamąjį poveikį, leidžiantį lengvai pašalinti kieto epidermio sluoksnį. Idealiai tinka ruošiant pėdas priežiūros ir maitinimo procedūroms. Galima naudoti prieš tai nemerkiant kojų vonelėje.

Dėmesio: Paskutinė prekė sandelyje!

CALLUX

Dėmesio: Paskutinė prekė sandelyje!

9,00 € 9,00 €

Į krepšelį

Už šią prekę premijos taškai neskiriami.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Daugiau info apie prekę

Intensyvus preparatas, skirtas pašalinti nuospaudas, suragėjimus odelese ir pėdų srityje. Preparatas praturtintas natūraliomis organinėmis rūgštimis, kurios pasižymi stipriomis ir saugiomis šveičiamomis, antiseptinėmis ir drėkinančiomis savybėmis. Poveikis matomas jau po pirmo panaudojimo.

NAUDOJIMO BŪDAS: Užtepkite didelį kiekį preparato ant kosmetinės servetėlės, tada apvyniokite viską maistine plėvele, palikite 15-20 minučių. Praėjus šiam laikui, atsargiai mentele pašalinkite suragėjusią epidermio dalį, o likučius išlyginkite pedikiūrine dilde su vienkartine dilde (80 ir 150 gritų). Higienos ir saugumo sumetimais kiekvienos procedūros metu mūvėkite vienkartines pirštines ir apsauginę kaukę.

PRIEŽIŪROS REKOMENDACIJOS: Nenaudoti vietose, kur pažeista oda (įbrėžimai ar įpjovimai). Ypatingas atsargumas rekomenduojamas žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu, nėščioms moterims ir maitinančioms motinoms. Naudokite ne dažniau kaip kartą per savaitę. Vengti patekimo į akis. Laikyti vėsioje sausoje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Jei atsiranda dirginimas, niežulys ar kitos nepageidaujamos reakcijos, nutraukite naudojimą ir nuplaukite sudirgusią vietą dideliu kiekiu vandens.

SUDĖTIS: salicilo rūgštis, glikolio rūgštis, pieno rūgštis, citrinų rūgštis turi saugias pH vertes.

Profesionaliam naudojimui

Talpa: 150 ml